Veulentjes bij TyBees American Miniatures

ONZE 2019 VEULENTJES

-TyBees Levi Velvets Edie-

Verkocht

SSF Velvetbucks Levi X Lucky Four Black Velvet Juleybuck
TyBees Levi Velvets Edie
-Klik op de foto voor meer informatie-ONZE 2018 VEULENTJES

-TyBees Levi Beautiful Dunya-

Verkocht

SSF Velvetbucks Levi X SSF Beautiful Jeanny to Remember
Veulentjes, TyBees Levi Beautiful Dunya-Klik op de foto voor meer informatie-

In de kudde bij al haar vriendinnen is op 20 april SSF Beautiful Jeanny to Remember bevallen van een gitzwart veulentje, een kopietje van haar prachtige zus Carlotta.  We noemen haar Dunya.  Papa is onze hengst SSF Velvetbucks Levi die er alweer wat moois heeft van gemaakt.

 

 

-TyBees Levi Velvets B Dazzled-

Verkocht

SSF Velvetbucks Levi X Lucky Four Black Velvet Juleybuck
Veulentjes, TyBees Levi Velvets B Dazzled-Klik op de foto voor meer informatie-

Op de middag vond Lucky Four Black Velvet Juleybuck het tijd om te bevallen.  Juley heeft een uitstekende bevalling gehad en is mama geworden van een mooi Silver Buckskin henstenveulentje.  Zoals altijd doet Juley het uitstekend!  Papa van het veulen is onze SSF Velvetbucks Levi.

 

-TyBees Suchabuck a New Daysie-

Sterretje aan de hemel 

  Silver Plates Baccarra Couragio X Lucky Four Black Velvet Shez Foxy
Veulentjes, TyBees Suchabuck a New Daysie-Klik op de foto voor meer informatie-

Het veulen van Lucky Four Black Velvet Shez Foxy werd razendsnel geboren.  We waren er net op tijd bij om te zien wat een mooi klein poppetje Foxy op de wereld had gezet.  Ze is klein maar erg levendig en een kopietje van haar mama.  Ze is net na middernacht geboren en daarom noemen we haar TyBees Suchabuck a New Daysie, met als roepnaam Daysie.  De papa is Silver Plates Baccarra Couragio.

 

 

-TyBees Levi Velvets Dempsey-

Verkocht

SSF Velvetbucks Levi X Lucky Four Black Velvet The Cats Meow
Veulentjes, TyBees Levi Velvets Dempsey-Klik op de foto voor meer informatie-

Het eerste veulen van dit jaar liet wat op zich wachten.  Hij stelde ons geduld wat op de proef en is uiteindelijk geboren na een dracht van 346 dagen. Moeder en veulen doen het perfect!  Mama, Lucky Four Black Velvet the Cats Meow is net zoals de vorige keer een geweldige moeder. (Meow ontfermt zich trouwens altijd over elk veulentje).  Meow heeft in 2015 een erg moeilijk bevalling gehad maar deze keer is alles volgens het boekje verlopen, wat een opluchting!  Hij is zeer actief en lijkt sprekend op zijn moeder met zijn aalstreepje en zebrabeentjes.  We geven hem de naam TyBees Levi Velvets Dempsey.  Fiere papa is SSF Velvetbucks Levi.


ONZE 2017 VEULENTJES

-TyBees Levi Sucha Fanci Crush-

Verkocht

SSF Velvetbucks Levi X Lucky Four Sucha Fancibuck
TyBees Levi Sucha Fanci Crush-Klik op de foto voor meer informatie-

Ons laatste veulentje van dit jaar werd geboren op 8 juli.  Lucky Four Sucha Fancibuck was slechts 304 dagen drachtig maar dat is er zeker niet aan te zien, hij is kerngezond!  Het is een hengstenveulen en hij krijgt als roepnaam Crush.  Hij heeft de prachtige kleur van zijn moeder geërfd namelijk silver bay!  Fiere papa is SSF Velvetbucks Levi.

 

 

-TyBees Levi Beautiful Carlotta-

Verkocht

SSF Velvetbucks Levi X SSF Beautiful Jeanny to Remember
TyBees Levi Beautiful Carlotta-Klik op de foto voor meer informatie-

Op 6 juni om 20u15 is SSF Beautiful Jeanny to Remember de trotse mama geworden van een schitterend merrieveulentje!  Zowel voor Jeanny als voor de papa, SSF Velvetbucks Levi, is het hun eerste veulen.  Ze hebben hun taak heel serieus genomen en hebben een pracht veulentje gefabriceerd.  Jeanny heeft een makkelijke bevalling gehad en doet haar taak heel erg goed.  Carlotta liep al rond na 10 minuten en drinken ging ook vanzelf.

 

 

 -TyBees Eagle Scouts Cooper-

Verkocht

Fallen Ash Eagles Eclipse X Lucky Four Black Velvet Juleybuck
TyBees Eagle Scouts Cooper-Klik op de foto voor meer informatie-

Op 15 april, de verjaardag van Brecht en van onze mooie hengst SSF Velvetbucks Levi, is het onverwachte veulentje geboren van Lucky Four Black Velvet Juleybuck.  Juley is een schitterende moeder en heeft een voorbeeldige bevalling gehad!  We noemen hem TyBees Eagle Scouts Cooper.  Vader van het veulen is Fallen Ash Eagles Eclipse.  Een super hengst met een prachtige pedigree met alleen maar wereld kampioenen.


ONS 2016 VEULENTJE

-TyBees Velvetbucks May B Baybelline-

Niet te koop

Libertymeres Velvet Buckeroo X Lucky Four Sucha Fancibuck
Veulentjes, TyBees Velvetbucks May B Baybelline-Klik op de foto voor meer informatie-

Op 29 mei om 23u30 is Lucky Four Sucha Fancibuck bevallen.  Een prachtig bruin meisje!  Dit maakt haar de volle zus van TyBees Velvetbucks Attila en van SSF Velvetbucks Amazing Silver Moon.  Voor ons een droom die uitkomt want na het verlies van ons allereerste paardje Tybee hebben we nu een volle zus van haar! We noemen haar:


ONZE 2015 VEULENTJES

-TyBees Velvetbucks Attila-

Verkocht

Libertymeres Velvet Buckeroo X Lucky Four Sucha Fancibuck
Veulentje TyBees Velvetbucks Attila. Zoon van Libertymeres Velvet Buckeroo en Lucky Four Sucha Fancibuck. Volle broer van SSF Velvetbucks Amazing Silver Moon, Multiple Champion & Multiple Grand Champion, 1st premium stallion. Uitstekende pedigree en alles in huis om kampioen te worden.-Klik op de foto voor meer informatie-

 

 

-TyBees Remi With A Story Of Velvet-

Verkocht

Hunterberry Hill a Time To Remember X Lucky Four Black Velvet The Cats Meow
TyBees Remi With A Story Of Velvet-Klik op de foto voor meer informatie-

Onze allereerste veulentjes zijn een feit! Alles is goed gegaan en we hebben 2 fantastische hengstjes mogen verwelkomen.  Attila, zoon van Lucky Four Sucha Fancibuck, Libertymeres Velvet Buckeroo en volle broer van SSF Velvetbucks Amazing Silver Moon.  Astor, zoon van Lucky Four Black Velvet The Cats Meow en Hunterberry Hill A Time To Remember, een paard met schitterende gangen!