Veulentjes bij TyBees American Miniatures

VEULENTJES GEBOREN IN ONZE STAL

ONZE 2017 VEULENTJES

Ons laatste veulentje van dit jaar werd geboren op 8 juli.  Lucky Four Sucha Fancibuck was slechts 304 dagen drachtig maar dat is er zeker niet aan te zien, hij is kerngezond!  Het is een hengstenveulen en hij krijgt als roepnaam Crush.  Hij heeft de prachtige kleur van zijn moeder geërfd namelijk silver bay!  Fiere papa is SSF Velvetbucks Levi.

-TyBees Levi Sucha Fanci Crush-

Verkocht

SSF Velvetbucks Levi X Lucky Four Sucha Fancibuck
TyBees Levi Sucha Fanci Crush-Klik op de foto voor meer informatie-

 

 

Op 6 juni om 20u15 is SSF Beautiful Jeanny to Remember de trotse mama geworden van een schitterend merrieveulentje!  Zowel voor Jeanny als voor de papa, SSF Velvetbucks Levi, is het hun eerste veulen.  Ze hebben hun taak heel serieus genomen en hebben een pracht veulentje gefabriceerd.  Jeanny heeft een makkelijke bevalling gehad en doet haar taak heel erg goed.  Carlotta liep al rond na 10 minuten en drinken ging ook vanzelf.

-TyBees Levi Beautiful Carlotta-

Verkocht

SSF Velvetbucks Levi X SSF Beautiful Jeanny to Remember
TyBees Levi Beautiful Carlotta-Klik op de foto voor meer informatie-

 

    

Op 15 april, de verjaardag van Brecht en van onze mooie hengst SSF Velvetbucks Levi, is het onverwachte veulentje geboren van Lucky Four Black Velvet Juleybuck.  Juley is een schitterende moeder en heeft een voorbeeldige bevalling gehad!  We noemen hem TyBees Eagle Scouts Cooper.  Vader van het veulen is Fallen Ash Eagles Eclipse.  Een super hengst met een prachtige pedigree met alleen maar wereld kampioenen.

-TyBees Eagle Scouts Cooper-

Fallen Ash Eagles Eclipse X Lucky Four Black Velvet Juleybuck
TyBees Eagle Scouts Cooper-Klik op de foto voor meer informatie-

ONS 2016 VEULENTJE

 

Op 29 mei om 23u30 is Lucky Four Sucha Fancibuck bevallen.  Een prachtig bruin meisje!  Dit maakt haar de volle zus van TyBees Velvetbucks Attila en van SSF Velvetbucks Amazing Silver Moon.  Voor ons een droom die uitkomt want na het verlies van ons allereerste paardje Tybee hebben we nu een volle zus van haar! We noemen haar:

-TyBees Velvetbucks May B Baybelline-

Libertymeres Velvet Buckeroo X Lucky Four Sucha Fancibuck
Veulentjes, TyBees Velvetbucks May B Baybelline-Klik op de foto voor meer informatie-

ONZE 2015 VEULENTJES

 

Onze allereerste veulentjes zijn een feit! Alles is goed gegaan en we hebben 2 fantastische hengstjes mogen verwelkomen.  Attila, zoon van Lucky Four Sucha Fancibuck, Libertymeres Velvet Buckeroo en volle broer van SSF Velvetbucks Amazing Silver Moon.  Astor, zoon van Lucky Four Black Velvet The Cats Meow en Hunterberry Hill A Time To Remember, een paard met schitterende gangen!

-TyBees Velvetbucks Attila-

Verkocht

Libertymeres Velvet Buckeroo X Lucky Four Sucha Fancibuck
Veulentje TyBees Velvetbucks Attila. Zoon van Libertymeres Velvet Buckeroo en Lucky Four Sucha Fancibuck. Volle broer van SSF Velvetbucks Amazing Silver Moon, Multiple Champion & Multiple Grand Champion, 1st premium stallion. Uitstekende pedigree en alles in huis om kampioen te worden.-Klik op de foto voor meer informatie-

 

-TyBees Remi With A Story Of Velvet-

Verkocht

Hunterberry Hill a Time To Remember X Lucky Four Black Velvet The Cats Meow
TyBees Remi With A Story Of Velvet-Klik op de foto voor meer informatie-