Te Koop bij TyBees American Miniatures

Omdat we geen aanverwante hengstjes kunnen aanhouden staan zowel Flinn als Ferran te koop! Neem even een kijkje op hun pagina:

Tybees Levi IdolHawks Flinn

 SSF Velvetbucks Levi X MMHB Idols Elegance Lady Hawke

Tybees Levi IdolHawks Flinn

-Klik op de foto voor meer informatie-

Flinn is een hengstje met perfecte proporties. Lange benen, korte rug en een prachtig hoofdje met een mooi sterretje! Zijn pedigree liegt er ook niet om, allemaal namen om u tegen te zeggen!

Tybees Levi Sucha Fanci Ferran

 SSF Velvetbucks Levi X Lucky Four Sucha Fancibuck

TyBees Levi Sucha Fanci Ferran

-Klik op de foto voor meer informatie-

Ferran is een kopietje van zijn papa, zijn kleur maar ook zijn rechtopstaand uiterlijk met grote ogen. Hij zou het fantastisch doen als showpaardje of met zijn fantastische pedigree is hij ook uitermate geschikt als toekomstige dekhenst.


Indien u interesse hebt in één van onze paardjes of gewoon wat meer informatie wilt kan u ons contacteren via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten, TyBees

Brecht – Tamara – Marit en Anouk

Vandermoere – Vandecaveye


  • Indien je een paardje koopt helpen we je graag verder bij elke stap.
  • Als wij een paardje verkopen zien we graag dat deze naar een huisje gaat waar al een soortgenootje aanwezig is (of waar er nog eentje zal komen). Paarden zijn kuddedieren en worden eenzaam, krijgen stress en zijn helemaal niet gelukkig als ze alleen zijn. We verkopen geen paardje als die komt alleen te staan.
  • Als er een hengst wordt aangekocht en er geen plannen zijn om mee te fokken en/of te showen kunnen wij hem voor u, mits vergoeding van de dierenartskosten, laten ruinen. Dan bent u 100% zeker van een betrouwbare vriend voor uw kinderen en/of kleinkinderen.
  • Al onze paardjes zijn AMHA – AMHR en NMPRS geregistreerd en dus in het bezit van paspoort en chip.
  • Ze zijn allemaal DNA getest en parentage Qualified.
  • Ze zijn up-to-date met hun vaccinaties en worden op geregelde tijdstippen ontwormd. Ook zijn ze allemaal gewoon aan de hoefsmid die op geregelde tijden langskomt.
  • Eventuele vervoerskosten zijn op laste van de koper.
  • Het paardje verlaat ons niet totdat het volledig is betaald.

“Wie zegt dat geluk niet te koop is heeft nog nooit een paardje gehad”